Właściciele gospodarstwa Anna i Andrzej Pawlakowie stworzyli pewien kanon kuchni myśliwskiej w tym regionie Bieszczadów. Gospodarstwo znane także z wyjątkowych dań z pstrągów, marynat i konfitur. Przygotowują na miejscu z sezonowych produktów soki owocowe i owocowo-warzywne. Do polecanych przez smakoszy dań zaliczyć należy: pasztet z dzika z sosem tatarskim z rydzów, pasztet z pstrąga z kaparami, wątróbkę z gęsi w miodzie gryczanym, bunc na grzance, carpaccio z dziczyzny z bundzem, zupę myśliwska z jelenia, zupę gulaszową z bażanta, pieczeń z sarny w sosie estragonowym, pieczeń z dzika ze śliwkami w czerwonym winie i żurawiną, gulasz z sarny z borowikami oraz gulasz z dzika z kaparami
Oferują tu także do zakupu własne wyroby: kiełbasę z dzika z własnej wędzarni, pasztet z dzika, a także konfitury, miód lipowy oraz miód gryczany.
Gospodarstwo posiada certyfikaty: Ekologiczny „Czysta Turystyka” oraz Turystyki Przyjaznej Środowisku „GoToCarpathia”.